Använda delade tunnlar

Med Delade tunnlar kan du välja appar som inte ska använda VPN när de ansluter till internet. Även när en VPN-anslutning har upprättats kommer alla appar för vilka VPN är inaktiverat i Delade tunnlar att ansluta till internet utan VPN. Alla andra appar på din enhet ansluter via VPN.

Det kan vara praktiskt för appar som är instabila eller till och med slutar fungera när en VPN-anslutning har upprättats, till exempel bank- och e-postappar, meddelandeappar, leveranstjänster osv.

I det här avsnittet

Inaktivera en VPN-anslutning för enskilda appar

Aktivera en VPN-anslutning för enskilda appar